Ανακοίνωσε Ντουντού ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρόνου Ντουντού, με τον Βραζιλιάνο μέσο να είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα των Αρκάδων.

Ανακοίνωσε Ντουντού ο Αστέρας

Μετά τους Απόστολο Γιάννου, Ταξιάρχη Φούντα και Ρασίντ Χαμντανί, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του και το όνομα αυτού, Ντουντού. Ο Εντουάρντο ντος Σάντος Λίμα (όπως είναι το πλήρες όνομα του) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες μέχρι το 2018 .

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑθα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Eduardo dos Santos Lima (Dudu). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1989 στη Βραζιλία και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην São Bernardo.

O Dudu Lima υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2014-2015, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία".

Οι δηλώσεις του Ντουντού στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Ο Αστέρας είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και έκαναν όλα όσα έπρεπε για να έρθω στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό που ξέρω για τον Αστέρα είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια παίζει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK