Ανακοίνωσε Χάβο ο Αστέρας

Ο Μάκης Χάβος είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, όπως ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα οι Αρκάδες. Παρελθόν από την ομάδα ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Ανακοίνωσε Χάβο ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης κινήθηκε κάτω από... άκρα μυστικότητα και ήρθε σε συμφωνία με τον Μάκη Χάβο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στην τεχνική ηγεσία των Αρκάδων.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕ Λεμεσού στις 8 Φεβρουαρίου, αναμένεται την Τρίτη στην Τρίπολη προκειμένου να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάβος θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν, κι αν οι δύο πλευρές μείνουν ευχαριστημένες θα συζητήσουν το καλοκαίρι την επέκταση της συνεργασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το δεύτερο πέρασμα του 47χρονου προπονητή από τους Αρκάδες, καθώς υπήρξε και βοηθός του Νίκου Κωστένογλου τη σεζόν 2008-09.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Βοηθός του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ εύχεται καλή συνέχεια στον Δημήτρη Τερεζόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας, τόσο από το πόστο του βοηθού όσο και από αυτό του πρώτου προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK