Αστέρας: "Μετά τη σφαγή, μάς διώχνουν..."

Ο Αστέρας πήρε στο 89' το 1-1 από τον Ηρακλή, παρόλα αυτά εξέφρασε με επίσημο τρόπο τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία.

Έντονα τα παράπονα του Αστέρα Τρίπολης για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, κυρίως δε το γκολ του Ηρακλή στο 1-1 του "Καυτανζογλείου".

Οι Αρκάδες εξέδωσαν μάλιστα ανακοίνωση υποστηρίζοντας πως "μετά την σφαγιαστική διαιτησία στον αγώνα με την Ξάνθη που στέρησε από την ομάδα μας το κανονικό γκολ της ισοφάρισης, αλλά και επέτρεψε να δεχτούμε δεύτερο γκολ χωρίς ο διαιτητής να σημειώσει το καταφανέστατο φάουλ σε ποδοσφαιριστή μας, ήρθε το γκολ οφ σάιντ με το οποίο προηγήθηκε σήμερα ο Ηρακλής για να μας κάνει να αναρωτηθούμε μήπως τελικά ο Αστέρας ενοχλεί και κάποιοι δεν τον θέλουν στη Super League; Αν είναι έτσι, ας μας το πουν ευθέως...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντοναρούμα και Μπέρτος άφησαν ουραγό τον Ηρακλή

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.