Επιβεβαίωση: Στον πάγκο του Αστέρα ο Ελευθερόπουλος

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ, o Aστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο ως νέο τεχνικό της ομάδας.

Επιβεβαίωση: Στον πάγκο του Αστέρα ο Ελευθερόπουλος

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ σας προετοίμασε από το βράδυ της Δευτέρας (26/9). Πλέον έγινε και επίσημο. Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για τον πάγκο του και θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο ως προς την εξέλιξη του πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣΤΕΡΑ.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας, από την πρώτη στιγμή αναζήτησης προπονητή, απευθύνθηκαν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε απόλυτη ταύτιση για το όραμα, τους στόχους και τη δυναμική του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο νέος μας προπονητής θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης (28/09).

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ελευθερόπουλος (γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1976) είχε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής καθώς πέρα από την Ελλάδα και την Εθνική ομάδα, κατάφερε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Milan, Roma και έπαιξε σε συνολικά 39 αγώνες στη Serie A.

Η επίσημη παρουσίαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 12:30, στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Φαβορί για τον Αστέρα Τρίπολης ο "Ελέ"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK