Επίσημα στον Αστέρα ο Τσιλιανίδης

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Κοσμά Τσιλιανίδη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επίσημα στον Αστέρα ο Τσιλιανίδης

Η ανακοίνωση:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 9 Μαΐου 1994 και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έωςτον Ιούνιο του 2019.

Ο Τσιλιανίδης μετρά 99 συμμετοχές με τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Ελπίδων με την οποία έχει αγωνιστεί 7 φορές.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας καθώς και το ότι μου έδειξαν ότι με πιστεύουν, σε συνδυασμό με το ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ποδοσφαιρικά κλαμπ, ήταν τα στοιχεία που με οδήγησαν στο να επιλέξω τον ΑΣΤΕΡΑ. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα, διότι όταν σου κάνει πρόταση ο ΑΣΤΕΡΑΣδεν σκέφτεσαι την απάντηση.

Μου αρέσει να αγωνίζομαι ως επιθετικός μέσος. Παρόλα αυτά έχω αγωνιστεί πολλές φορές και ως αριστερός εξτρέμ. Βεβαίως, παίζω όπου θέλει ο προπονητής καθώς αυτός γνωρίζει σε ποια θέση θα μπορέσω να προσφέρω τα μέγισταγια την ομάδα.

Ο κόσμος του ΑΣΤΕΡΑ έχει δείξει ότι αγαπά πολύ την ομάδα και αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε πολλές χαρές τη νέα σεζόν."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2011-2016 Ηρακλής 99(11)

2011-2012 (δανεικός) Αιγινιακός 11 (3)

News 24/7

24MEDIA NETWORK