Ιγκλέσιας στο Contra.gr: "Το πιο ωραίο πρωτάθλημα φέτος!"

Ο κάπτεν του Αστέρα, Ματίας Ιγκλέσιας, βρίσκεται στη χώρα μας από το 2007. Έχει... φάει τα γήπεδα της Super League με το κουτάλι και τα μάτια του έχουν δει πολλά. Το Contra.gr τον πρόλαβε πριν μπει στο πούλμαν για την επιστροφή στην Τρίπολη και τον ανέκρινε εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ιγκλέσιας στο Contra.gr: "Το πιο ωραίο πρωτάθλημα φέτος!"

Ο 32χρονος, Ματίας Ιγκλέσιας αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2007 όταν ήρθε από την Ατλέτικο στη Λάρισα.

Κάνοντας μία παρένθεση της " γαλανόλευκης" καριέρας του από τον Φεβρουάριο του '14 μέχρι τον Γενάρη του '15 που αγωνίστηκε στην Κίνα, ο Ιγκλέσιας είναι ένας από τους καταλληλότερους ξένους για να δώσει άποψη όσον αφορά τον φετινό πρωταθλητή της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή.

Το Contra.gr... πρόλαβε τον Αργεντινό "bad boy" των 197 συμμετοχών στο πρωτάθλημα και του ζήτησε την άποψή του σχετικά με το φετινό "μαραθώνιο".

ΔΕΝ... ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Ο Ιγκλέσιας που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν έχρισε φαβορί και το έριξε στη... διπλωματία, πλησιάζει άλλωστε η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού:

"Εχουμε παίξει και με τους τρεις, αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό για να μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα. Και οι τρεις ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) είναι δυνατές και πιστεύω ότι θα πάμε μέχρι το τέλος για να κριθεί ο πρωταθλητής."

Παίζοντας σχεδόν δέκα χρόνια στην πατρίδα μας, ο 32χρονος Αργεντινός τόνισε στο Contra.gr ότι το φετινό είναι μακράν το καλύτερο: " Είναι το πιο ωραίο πρωτάθλημα, το διασκεδάζεις. Το κυνηγούν τρεις και όπως είπα και πριν δεν το ρισκάρεις να πεις ποιος θα το πάρει."

"ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ"

Όσον αφορά τον Αστέρα Τρίπολης που "αναγεννήθηκε" και κυνηγάει πεντάδα, ο αρχηγός Ματίας Ιγκλέσιας σχολίασε: " Η αλήθεια είναι πως δεν αρχίσαμε καλά, μετά όμως με συγκέντρωση και πολύ δουλειά βρήκαμε το δρόμο μας. Θα συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο."

Αναφορικά με τον προπονητή του Σάββα Παντελίδη, τόνισε: "Ήρθε ο κόουτς και δουλέψαμε όλοι για να σηκωθεί η ομάδα, όλοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK