Κάτι κινείται στην Αρκαδία για τον Αστέρα...

Ο Αστέρας θέλει να κινητοποιήσει μεγαλύτερες μάζες κόσμου και από ότι φαίνεται κερδίζει τη σκληρή μάχη, τουλάχιστον προς το παρόν. Τι ανέβασαν οι Αρκάδες στη σελίδα τους στο facebook.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγάλος καημός των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούνται με την ομάδα της Αρκαδίας είναι ότι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ισχυρή λαϊκή βάση και να φέρουν μεγάλες μάζες κόσμου στο γήπεδο.

Να όμως που κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει σ' αυτόν τον τομέα. Τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" κατακλύστηκαν από κόσμο το Σάββατο λίγες πριν το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ.

Οι ιθύνοντες των Αρκάδων μάλιστα δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους γράφοντας σχετικά στη σελίδα της ομάδας στο facebook: "Αυτό που έγινε από νωρίς το πρωί στο Star Store είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη για όσα σημαίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ για την Αρκαδία... Όσοι δεν προλάβατε να προμηθευτείτε εισιτήριο για την πρεμιέρα της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα, σας περιμένουμε στα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" τα οποία έχουν ανοίξει από τις 15:00! Είπαμε άλλωστε, αυτή η ομάδα μας ομορφαίνει τη ζωή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK