Ξεμούδιασμα με εννέα γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης

Σαν σε... προπόνηση η νίκη του Αστέρα επί της ολλανδικής Σιλφόλντε.

Ξεμούδιασμα με εννέα γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, διαλύοντας με 9-2 την τοπική Σιλφόλντε, υπό το βλέμμα ομογενών από τις γύρω πόλεις αλλά και από τη Γερμανία.

Το πρώτο γκολ της σεζόν σημείωσε ο Δημούτσος στο 10' με ωραίο πλασέ έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη. Στο 23' ο Μάσα έβγαλε μπροστά σε κενή εστία τον Καλτσά για το 2-0', ενώ στο 37' οι ρόλοι άλλαξαν με τον Καλτσά να κάνει τη σέντρα και τον Μάσα να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση για το 3-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο τέρματα του Τσιλιανίδη (44', 45') σε ασίστ του Μάσα και Κώτσιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπόουμαν κατάφερε να μειώσει σε 5-1 στο 51', με τον Ιωαννίδη στο 62' να πετυχαίνει το έκτο τέρμα για τον Αστέρα. Ο σκόρερ της Σιλφόλντε έκανε το 6-2 λίγα λεπτά μετά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Νίκος Ιωαννίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 7-2 στο 81' με πανέμορφο τρόπο καθώς σκόραρε με γυριστό σουτ. Η αρκαδική ομάδα πέτυχε ακόμα δύο τέρματα για το τελικό 9-2, στο 86' με πλασέ του Ιωαννίδη και στο 90' με τον Στανισάβλιεβιτς σε ασίστ του Τσιώλη.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση την Παρασκευή (29/07, 20:00) ο αγώνας με την Καμπούρ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος και την Τρίτη 2 Αυγούστου (17:00) είναι προγραμματισμένο το πιο δυνατό τεστ στην Ολλανδία, κόντρα στην τουρκική Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης στο 1ο ημίχρονο: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ινγλέσιας (20' Χαμντανί), Μπέρτος, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσιλιανίδης, Μάσα, Καλτσάς, Κώτσιρας

Η σύνθεση του Αστέρα Τρίπολης στο 2ο ημίχρονο: Καπετάνος (75' Τσιφτσής), Κυριακόπουλος, Μακροστέργιος (75' Παπαγγελής) , Σεφίλ, Ιγκόρ (80' Άσεν), Χαμντανί (70' Νάτσης), Τσάβες, Στανισάβλιεβιτς, Τσιώλης, Φερνάντες, Ιωαννίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK