Ο Μποροβήλος αποκάλυψε το ποσό πώλησης του Κουρμπέλη

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα παραδέχτηκε πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι κοντά στο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ενώ αποκάλυψε και το ποσό που θα δώσουν οι "πράσινοι".

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ//  ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ// ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

"Είμαστε κοντά σε συμφωνία, δεχτήκαμε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Κουρμπέλη. Εμείς αξιώσαμε κάποια πράγματα από τον Παναθηναϊκό και την τελευταία μέρα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις και είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε", δήλωσε αρχικά στο "Arcadia Sports" ο Δημήτρης Μποροβήλος ενώ αναφορικά με τα διάφορα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το ποσό στο οποίο θα κλείσει το deal, είπε:

"Ο Αστέρας δεν διαπραγματεύεται όταν πουλάει ποδοσφαιριστές του, αξιώνει κάποια ανταλλάγματα και αν αυτά προσφερθούν από την άλλη ομάδα τότε προχωρεί η μεταγραφή.

Ετσι έχουμε λειτουργήσει σε όλες τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουμε πουλήσει και έτσι έγινε και τώρα. Το ποσό που είπαμε από την αρχή και τους όρους που θέλαμε τους δέχτηκε τελικά ο Παναθηναϊκός και το ποσό είναι 700.000 ευρώ και 25% μεταπώληση".

Ο Αστέρας θεωρεί τον Δημήτρη μεγάλο ποδοσφαιριστή και πιστεύουμε ότι αξίζει πολλά περισσότερα, έπαιξε ρόλο όμως και η θέληση του παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα αυτή τη στιγμή και γι αυτό το ποσό είναι αυτό".

Ερωτηθείς δε για το αν η ομάδα της Τρίπολης προτίθεται να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Κουρμπέλη, υποστήριξε:

"Ανεξάρτητα από την μετακίνηση του Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό ή όχι, ο Αστέρας πάντα κινείται για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδος. Από ότι είδατε ήρθε ο Σελίν, είμαστε πολύ κοντά στο να αποκτήσουμε άλλον ένα ποδοσφαιριστή και εξετάζουμε κάποιες άλλες περιπτώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρχεται Αθήνα για Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης
Τα "τρελά" λεφτά που ζήτησε ο Αστέρας για Κουρμπέλη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK