Οι Αρκάδες σχολίασαν την... ομορφιά του πέναλτι με hashtag!

Μετά από τους παίκτες του Αστέρα και τον Σάββα Παντελίδη που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι του Πρίγιοβιτς, ήταν η σειρά του επίσημου Αστέρα να πάρει θέση με... ινσταγκραμικό τρόπο.

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε αρκετά καλά στην Τούμπα απέναντι στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ (μετα το 1-1 στην Λισσαβώνα υποδέχεται σε λίγες ημέρες την Μπενφίκα με στόχο να μπει στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του), ωστόσο το φινάλε τον βρήκε να φεύγει από το γήπεδο με άδεια χέρια, έχοντας ηττηθεί με σκορ 1-0.

Ένα αποτέλεσμα όμως που διαμορφώθηκε από ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι από πλευράς "Δικεφάλου", με τους Αρκάδες να διαμαρτυρόνται έντονα για την απόφαση του διαιτητή Κουτσιαύτη να δείξει την άσπρη βούλα σε πέσιμο του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη μεγάλη τους περιοχή.

Πέρα όμως από τον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες που διαμαρτυρήθηκαν για το πέναλτι που σφυρίχτηκε και έμελε να τους καταδικάσει σε ήττα, ήταν και ο επίσημος Αστέρας που πήρε θέση για το σφύριγμα αυτό, χρησιμοποιώντας ένα hashtag στο λογαριασμό του στο Instagram με φωτογραφία από το ματς.

Έτσι, εκτός από "Δεν σταματάμε" και "Τα καλύτερα έρχονται", η ομάδα της Τρίπολης έδειξε τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση με το εξής hashtag: "Ωραίο το πέναλτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK