ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: "Θα κινηθούμε νομικά αν αναβληθεί η πρεμιέρα"

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά σε περίπτωση που αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: "Θα κινηθούμε νομικά αν αναβληθεί η πρεμιέρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League βρίσκεται στον "αέρα", ύστερα απ' την ανακοίνωση του Υφουπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αλλά και των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Η κόντρα μεταξύ της ελληνικής Πολιτείας και της ΕΠΟ μαίνεται, με αποτέλεσμα η έναρξη του πρωταθλήματος στην προγραμματισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 20 Αυγούστου, να τίθεται εν αμφιβόλω.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά σε περίπτωση που αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ κάλεσε και τις υπόλοιπες ομάδες να αντιδράσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αντιλαμβανόμενοι το κλίμα των ημερών, ενημερώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ή προσώπων που ενδέχεται να αποφασίσουν αναβολή, στην προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος.

Επενδύοντας σταθερά για παραπάνω από μια δεκαετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό μας και την οικονομική μας ισορροπία για τη σεζόν 2016-2017. Αυτά τα αποφασίζουμε για τον εαυτό μας αποκλειστικά εμείς.

Οι ρήτρες από τη Nova καραδοκούν και καλό είναι όλοι όσοι ετοιμάζονται να... πυροδοτήσουν τη βόμβα της αναβολής, να προετοιμαστούν να σηκώσουν το βάρος (οικονομικό και όχι μόνο) μιας τέτοιας απόφασης.

Εμείς πάντως δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να πληρώνουμε αμαρτίες άλλων.

Υ. Γ. Περιμένουμε τις αντιδράσεις και άλλων ομάδων Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ ζητά από τη FIFA ο Κοντονής
Οργισμένη ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Δεν γινόμαστε συνένοχοι εγκληματικής οργάνωσης"
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν συμμετέχουμε σε σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα"
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Με... Παππάδες δεν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK