Τον... νέο Ντρογκμπά του Ραϊόλα, στην Τρίπολη θα τον θυμούνται για το χορό του

Ο Γκοντό, το "θαυματάκι" του Μίνο Ραϊόλα που δεν έγινε... Αντόνιο Ντοναρούμα, τελικά δεν έφερε χρήματα στο ταμείο και ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του. Οι Αρκάδες, βέβαια, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Όχι για τα 2 γκολ του, αλλά για το χορό με τον Γιώργο Μπροβήλο (VIDEO).

Ο Σεντρίκ Γκοντό, ο 21χρονος πελάτης του Μίνο Ραΐολα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά!

Τον Ιβοριανό, τον οποίο οι Ιταλοί είχαν... βαφτίσει κάποτε νέο Ντρογκμπά, τον είδαμε να αγωνίζεται με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης μόλις 16 φορές, ενώ σκόραρε και 2 γκολ. Κανένα απ' αυτά δεν είναι το highlight του στην εν Ελλάδι πορεία του.

Η κορυφαία του στιγμή καταγράφηκε τον Γενάρη του 2017 όταν χόρεψε παραδοσιακό χορό με τον Γιώργο Μπροβήλο στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή του κλαμπ.

Από εκεί και πέρα τίποτα...

Ο παίκτης δόθηκε δανεικός στην Πεσκάρα, εκείνη τελικώς δεν τον αγόρασε και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας την με τον επιθετικό που δεν εκπληρώνει μέχρι στιγμής των προσδοκίες που τον ακολουθούσαν όταν άρχισε την καριέρα του.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ VIDEO:

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!