Τριανταφυλλόπουλος: "Γιατί τώρα, γιατί σε εμένα;"

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του Αστέρα και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το σοβαρό τραυματισμό στο φιλικό με τον Λεβαδειακό. Δείτε το VIDEO.

Τριανταφυλλόπουλος: "Γιατί τώρα, γιατί σε εμένα;"

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι ο μεγάλος άτυχος την εφετινή σεζόν για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στη φιλική αναμέτρηση των Αρκάδων με τον Λεβαδειακό, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου.

Αυτό σημαίνει πως ο 23χρονος άσος θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 μήνες, με συνέπεια να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της νέας σεζόν. Λίγες ημέρες αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, το επίσημο κανάλι του Αστέρα Τρίπολης στο Youtube επισκέφθηκε τον άτυχο αμυντικό στο σπίτι του, με τον Τριανταφυλλόπουλο να αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που έζησε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

"Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όποιος υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο, υπογράφει και ένα συμβόλαιο με τραυματισμούς. Το θέμα είναι να είσαι δυνατός ψυχικά και πνευματικά. Είμαι 23 χρονών, έχω όλο το μέλλον μπροστά μου, οι 6-7 μήνες είναι ένα πταίσμα για τα υπόλοιπα που θα έρθουν", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ήταν πολύ δυνατή η στήριξη από τους κοντινούς μου ανθρώπους και πολύ συγκινητική η στήριξη από την ομάδα. Στο τελευταίο φιλικό συγκινήθηκα, όπως και οι γονείς μου, οι δικοί μου άνθρωποι, με την κίνηση που έκανε η ομάδα. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι τόσο ζεστή κίνηση από ομάδα. Και αυτό με χαροποίησε πολύ".

Για την στήριξη που δέχθηκε: "Από τη στιγμή που έπεσα στο γήπεδο τα παιδιά είναι καθημερινά εδώ. Τηλεφωνήματα, μηνύματα, είναι αυτό που λένε, είμαστε μια οικογένεια. Ο ένας προσέχει τον άλλον, ο ένας θέλει να είναι καλά ο άλλος και στην πρώτη δύσκολη στιγμή φάνηκε κατευθείαν".

Για το αν έχει ένα παράπονο: "Εμένα το παράπονό μου είναι αυτό. Γιατί τώρα; Ήρθα, πάλι είχα μια άτυχη στιγμή στο φιλικό με τον Παναρκαδικό, έμεινα δύο μήνες έξω. Αλλά τώρα η ομάδα είχε δέσει όπως έπρεπε. Είχα κάνει πολύ δυνατή προετοιμασία, είχα στόχο και προσωπικό και ομαδικό. Γιατί τώρα; Γιατί αυτό;"

Τέλος για το πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του: "Έχω αρχίσει να δίνω ερεθίσματα στο πόδι μου. Πρέπει να γίνω πιο λειτουργικός ως άνθρωπος, γιατί δυσκολεύω τη ζωή των γύρω μου. Το ιατρικό τιμ θα μου πει πώς θα κινηθούμε. Όταν μου έστελναν όλοι περαστικά και θα γυρίσεις πιο δυνατός, τους έλεγα ναι θα γυρίσω πιο δυνατός. Θα κάνω αυτό που πιστεύετε, θα σας βγάλω σωστούς. Έχω πολλή δύναμη και πολλή όρεξη για να δουλέψω και να επιστρέψω. Έχω να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου. Δεν μπορεί να με βάλει αυτή η άτυχη στιγμή κάτω. Ο,τι αφήσαμε στη μέση με την ομάδα, πρέπει να το τελειώσω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου μαζί".

Δείτε σε VIDEO τη συνέντευξη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Τριανταφυλλόπουλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK