Βράβευσαν Μπάκο και Καϋμενάκη

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, βράβευσε, μεταξύ άλλων δωρητών και τους Καϋμενάκη-Μπάκο για τις δωρεές τους σε υφιστάμενες υπηρεσίες. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε δωρητές μεταξύ των οποίων οι ιδιοκτήτες του Αστέρα, Καϋμενάκης-Μπάκος, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Γουλανδρή και ακόμη 14 συμπολίτες μας και επιχειρήσεις που έκαναν δωρεές σε υφιστάμενες υπηρεσίες.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος ευχαρίστησε την αστυνομία για το έργο της και τη συμβολή της ώστε το γήπεδο της ομάδας να είναι από τα πιο ήσυχα στη χώρα μας και να επικρατεί η ηρεμία και το φίλαθλο πνεύμα.

Πηγή: arcadia938.gr

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!