Χάβος: "Έρχονται καλύτερες μέρες για τον Αστέρα"

Αισιόδοξος ο Μάκης Χάβος τόσο για τη συμμετοχή του Αστέρα στα πλέι οφ όσο και τη νέα περίοδο.

Χάβος: "Έρχονται καλύτερες μέρες για τον Αστέρα"

Ο Μάκης Χάβος δεν έχει χάσει την ελπίδα του για τη συμμετοχή του Αστέρα στα πλέι οφ, παρά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη.

" Μετά τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή, ήταν επιτακτική ανάγκη να νικήσουμε και τον Παναθηναϊκό. Είχαμε μία νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο, βιαζόμασταν να επιτεθούμε, δεν παίξαμε από τα άκρα. Τουλάχιστον δεν είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, δεν κινδυνέψαμε. Αφού μιλήσαμε με τα παιδιά, παίξαμε ορθολογικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Πήγαμε να επιτεθούμε από τα πλάγια, κερδίσαμε πολλές στατικές φάσεις, αλλά δεν κάναμε κλασικές ευκαιρίες. Έγινε και μία φάση για τον Παναθηναϊκό, με τον Μπαντή όμως να είναι σε ετοιμότητα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος, το αποτέλεσμα πάντως είναι δίκαιο. Με την δουλειά που κάνουμε έρχονται καλύτερες μέρες για τον Αστέρα.

Μία ομάδα δεν έχει πάρει άδεια και υπάρχουν ακόμα ελπίδες με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε τι θα γίνει το καλοκαίτι όσο έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες σκέψεις. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να λέω ποιος θα φύγει και ποιος θα έρθει, όταν έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι επίσημο".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK