Υπογράφει στον Αστέρα ο Καλτσάς

Η φόρμουλα μετακίνησης του Νίκου Καλτσά από τον Παναθηναϊκό στον Αστέρα Τρίπολης εκκρεμεί για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Στον Αστέρα Τρίπολης θα παίζει του χρόνου ο Νίκος Καλτσάς και αυτό δεν αλλάζει! Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι ο τρόπος.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι και μεταξύ των δύο ομάδων οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Από τη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον των Αρκάδων ο Έλληνας εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία να μετακομίσει στην Τρίπολη και όλα κύλησαν χωρίς εμπόδια. Επί της ουσίας η συμφωνία είναι κλεισμένη και μένει να φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα δώσει δανεικό τον Καλτσά ή θα τον παραχωρήσει με μεταγραφή.

Πιθανότατα η απόκτησή του θ' ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μαζί με του Γάλλου στόπερ Σονί Σεφί που έρχεται από την Οσέρ.

Photo Credits: Actionimages.gr

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".