Αγανάκτησε ο Κάναντι: "Δεν ήθελε να δώσει το πέναλτι"

Ο Νταμίρ Κάναντι τα "έχωσε" στη διαιτησία του αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι χαρακτηρίζοντας άδικη την ήττα της ομάδας του από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Είναι η τρίτη φορά εφέτος που ο Ατρόμητος έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία σε εφετινό του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νταμίρ Κάναντι τα διατύπωσε, έτσι και αλλιώς, σαφώς μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι.

"Δυστυχώς ήρθε μια ήττα για μας σήμερα που δεν θεωρώ ότι ήταν δίκαιη. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 15’ είχαμε ευκαιρίες και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι.

Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Τότε ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του. Στο β’ ημίχρονο είχαμε ολοκληρωτικά την κατοχή της μπάλας. Είχαμε μια ευκαιρία με τον Ρισβάνη να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η ομάδα επενδύει στο να μην μιλάει για τη διαιτησία, αλλά μιλάμε για ένα πέναλτι που ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει. Είμαστε απογοητευμένοι. Μιλάμε για μια ξεκάθαρη φάση, αφού ο παίκτης του ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί το χέρι του για να κόψει τον Μπρούνο, από την οποία θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί". 

Πιο...σαφώς δεν γινόταν, όπως θα διαπιστώσατε...

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.