Ανανέωσε με Ατρόμητο ο Λαζαρίδης

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Λαζαρίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ανανέωσε με Ατρόμητο ο Λαζαρίδης

Μετά τον Εντουάρντο Μπρίτο, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Λαζαρίδη. Ο 37χρονος θα συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο, "εξαργυρώνοντας" τις εξαιρετικές εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

H ανακοίνωση:

Οι αξίες ακόμη και στο ποδόσφαιρο είναι διαχρονικές! Σαν τον Νίκο Λαζαρίδη! Όσο ο χρόνος κυλάει πάνω του και δείχνει να αλλάζει τα πράγματα, εκείνος εξακολουθεί να παραμένει πάντοτε ο ίδιος!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ξεχωριστή χαρά ότι ο ποδοσφαιριστής που συμβολίζει το αγωνιστικό πάθος και αποτελεί την επιτομή του ποδοσφαιρικά "αιώνα έφηβου" θα συνεχίσει μαζί μας και στην περίοδο 2016-17.

Οι αριθμοί άλλωστε το αποδεικνύουν: Στη φετινή Super League αναδείχθηκε δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής (29 αγώνες – 2665 λεπτά) και πρώτος σκόρερ μεταξύ όλων των αμυντικών του πρωταθλήματος (4 γκολ).

Ο Νίκος Λαζαρίδης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό, θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μου Τραϊανό Δέλλα που έδειξαν ότι με εμπιστεύονται. Κι εγώ θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά και τους φιλάθλους μας γιατί από το 2012 που βρίσκομαι στο Περιστέρι δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Θέλω πάρα πολύ να τους πω να είναι υπερήφανοι για τον Ατρόμητο και να συνεχίσουν να στηρίζουν όσο μπορούν περισσότερο την ομάδα.

Φέτος η πορεία μας μπορεί να μην ήταν αυτή που θέλαμε όμως έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και αντιδράσαμε καλά στο τέλος της περιόδου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους. Γι’ αυτό και θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με νέα όνειρα και φιλοδοξίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η σημαία στον ιστό της: Ο Μπρίτο έμεινε στον Ατρόμητο
Ο Παπαδόπουλος και στη νέα εποχή

News 24/7

24MEDIA NETWORK