Απάντησε σε ΕΠΟ και ψάχνει τη δικαίωση ο Ατρόμητος

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος χαρακτήρισε "άδικη και εσφαλμένη" την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ενώ τόνισε πως θα ψάξει δευτεροβάθμια τη δικαίωση.

Η ΕΠΟ ανακάλεσε την άδεια συμμετοχής του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα, δικαιώνοντας τον Σωκράτη Φυτανίδη στην προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον της ΠΑΕ, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, χαρακτήρισαν "άδικη και εσφαλμένη" την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ενώ τόνισαν πως θα ψάξουν δευτεροβάθμια τη δικαίωση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ:

"Θεωρούμε εσφαλμένη και πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Λυπούμαστε που το ποδόσφαιρο σήμερα δεν προστατεύει υγιείς εταιρίες, αλλά υιοθετεί με τις αποφάσεις του εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αρτιότητα των θέσεων μας που θα τις παρουσιάσουμε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και θα πετύχουμε την τελική μας δικαίωση".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ο.Α.:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας - με την υπ' αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση - άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών