Απορρίφθηκε η έφεση του Ατρόμητου, χωρίς οπαδούς με ΠΑΟ

Ένας... αντίπαλος λιγότερος για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι αφού το ματς της Κυριακής θα γίνει οριστικά κεκλεισμένων των θυρών. Δηλαδή ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τους “ πράσινους”, στην μάχη για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας ,χωρίς τον...12 παίκτη – κόσμο του

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος και του Γιώργου Σπανού κατά της τιμωρίας (μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών) που τους είχε επιβληθεί. Θυμίζουμε πως είχαν ασκήσει έφεση μετά την πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία της έδρας τους, εξαιτίας της φραστικής επίθεσης που είχε εξαπολύσει ο Σπανός στον διαιτητή Ιωάννη Δελφάκη και τον βοηθό του Ευθύμιο Κούρεντα, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό (0-1) στο Περιστέρι, στις 29 Οκτωβρίου.

Ο Ατρόμητος πάντως σκοπεύει να εξαντλήσει όλους τους τρόπους για να έχει την συμπαράσταση του κόσμο του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για αυτό αναμένεται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (9/12) και απόφαση αναμένεται την ίδια μέραΑναλυτικά η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 104/7-12-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και του Γεωργίου Σπανού κατά της υπ’ αριθμ. 237/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League».

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!