Αρχίζει το χτίσιμο του νέου Ατρομήτου με... τόπο στα νιάτα!

Ο Ατρόμητος της νέας σεζόν θα είναι ο πιο νεανικός των τελευταίων χρόνων. Πολύ σύντομα θα αρχίσει και ο σχετικός προγραμματισμός.

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχασε το στόχο του Κυπέλλου (παρά την καλή προσπάθεια που έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό) έφτασε η ώρα να μπει  στις ράγες ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Χωρίς βιασύνη και με το χρόνο πλέον σύμμαχο και όχι εχθρό οι άνθρωποι των Περιστεριωτών θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα και θα αρχίσουν να σχεδιάζουν τον Ατρόμητο της σεζόν 2017-2018 με κύριο στόχο να παρουσιάσουν μία φρέσκια ομάδα.

Μία από τις επιδιώξεις μάλιστα είναι να μειωθεί σαφώς ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών που έχει ανέβει επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια.

Προφανώς για να γίνει αυτό κάποιοι από τους 30+ δεν πρόκειται να μείνουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν, άσχετα τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή (θα είναι ο Πίντο ή κάποιος άλλος).

Επίσης, σύντομα θα αρχίσουν και οι κουβέντες με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν τον Ιούνιο. Πρώτος στη σχετική λίστα... αναμονής αναμένεται να είναι ο Μάρτιν Τόνσο για τον οποίο υπάρχει θέληση παραμονής.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.