Γιατί ο Μπέτσης είναι ο.... Μώραλης του Ατρομήτου

Ο Γιώργος Σπανός αποχωρεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ατρόμητος, αφού με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπεται σε δίκη, με τον Βασίλη Μπέτση να παίρνει τη θέση του.

Γιατί ο Μπέτσης είναι ο.... Μώραλης του Ατρομήτου

Το Συμβούλιο Εφετών με παραπεμπτικό του βούλευμα, παραπέμπει σε δίκη 28 άτομα, για την υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου αφήνει την προεδρία και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και παραμένει απλά μεγαλομέτοχος.

Τη θέση του προέδρου παίρνει ο επί σειρά ετών παράγοντας, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας και αντιδήμαρχος Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης, ο οποίος είναι στο πλευρό του Σπανού όλα αυτά τα χρόνια. Η Κάτια Κοξένογλου, η οποία ήταν αναπληρώτρια διεθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ, θα είναι πλέον διεθύνουσα σύμβουλος αντί του Σπανού.

Ο Βασίλης Μπέτσης δήλωσε: " Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωση του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο".

Πώς όμως... σχετίζεται με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη; Ασφαλώς μιλάμε για τον Αντιδήμαρχο Περιστερίου, ο οποίος έχει "γράψει" πολλά χρόνια στη δημοτική αρχή. Όπως και ο Μώραλης, έτσι και ο Μπέτσης διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και στη συνέχεια... αναβαθμίστηκε. Είναι πολύ αγαπητός από τους Περιστεριώτες και πρόκειται για έναν άνθρωπο εξ απορρήτων, τόσο του Γιώργου Σπανού, όσο και του Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τον Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά.

Με αυτό τον ορισμό ο Ατρόμητος, προφανώς ήθελε να καταδείξει ότι δεν εκφράζει μόνο το στενό συλλογικό του συμφέρον, αλλά εκφράζει όλο το κόσμο του Περιστερίου.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από 10 αγώνες στη Super League ο Ατρόμητος είναι 1ος με 20 βαθμούς (τόσους έχει και η ΑΕΚ).

Νωρίτερα ο Γιώργος Σπανός με δηλώσεις του στην αυστριακή " Wiener Zeitung", τόνισε πως είναι έξαλλος με την όλη κατάσταση.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας υποστήριξε ότι η κατηγορία είναι "εντελώς αβάσιμη" και πρόσθεσε ότι στηρίζεται μόνο σε έναν "γνωστό ψευδομάρτυρα".

"Υποτίθεται ότι δεν χρησιμοποιήσαμε ηθελημένα δύο βασικούς παίκτες μας, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απολύτως φυσιολογικό και η UEFA δεν το θεωρεί ύποπτο. Η όλη υπόθεση είναι απλά γελοία".

Τέλος, ο Σπανός δήλωσε στο αυστριακό μέσο: "Θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστώ το συμφέρον του Ατρομήτου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK