Δέλλας: "Από μία άτυχη στιγμή δεν θα πάμε στον τελικό"

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός για τον Ατρόμητο, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το μέλλον του.

Δέλλας: "Από μία άτυχη στιγμή δεν θα πάμε στον τελικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ και σε συνδυασμό με 1-0 του πρώτου αγώνα γνώρισε τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός, ενώ δεν θέλει να σχολιάσει το μέλλον του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Έγινε ένα καλό παιχνίδι από μεριά μας. Μπήκαμε καλύτερα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Από μια άτυχη στιγμή δεν θα πάμε όμως στον τελικό. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ΆΕΚ. Κλείνει μια περίεργη χρονιά αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παιδιών και όσων είναι στην ομάδα να αναστρέψουμε μια κατάσταση που φαινόταν πολύ δύσκολη. Όλη αυτή η εικόνα για να πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία της ΑΕΚ στον τελικό", ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: "Θα το δούμε αυτό. Έχουμε μέρες μπροστά μας. Ο Ατρόμητος θα συνεχίσει να υπάρχει είτε είμαι εδώ είτε όχι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πέναλτι και το 1-0 του Ατρόμητου
Το ξέσπασμα του Δέλλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK