Δέλλας: "Πάθος, θέληση και τσαμπουκάς!"

Στα τρία στοιχεία του Ατρομήτου που έφεραν τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Τραϊανός Δέλλας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Δέλλας: "Πάθος, θέληση και τσαμπουκάς!"

Αναλυτικά:

"Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος, τη θέληση και τον τσαμπουκά ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία μας έδωσαν τη νίκη. Δυστυχώς και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από μία αδράνεια και ίσως ήταν τυχερό. Δεν είχαμε πάθος, νεύρο και ξέραμε ότι ο Αστέρας θα μας χτυπούσε στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, αλλά όλα άλλαξαν όταν μείναμε με 10 παίκτες. Τελικά, οι παίκτες έδειξαν ακόμα μεγαλύτερη θέληση και πάθος και δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση και έχει πολύ καλά στοιχεία στα οποία θα συνεχίσουμε στο μέλλον. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες.

Σε ένα παιχνίδι παίζουν πολλά ρόλο. Το ότι έχουμε θέμα στο να σκοράρουμε εύκολα, έχω εστιάσει πολλά. Επίσης, στην πρώτη φάση που δεχόμαστε, τρώμε και γκολ. Παιχνίδι με το παιχνίδι θέλω να βλέπω βελτίωση, άλλες φορές το βλέπω, άλλες όχι. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι",υποστήριξε ο Τραϊανός Δέλλας.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK