Δέλλας: "Στο μυαλό μας μόνο η ΑΕΚ"

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ατρομήτου κόντρα στον Ηρακλή ήταν ο Τραϊανός Δέλλας, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους και συνέστησε προσοχή στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Δέλλας: "Στο μυαλό μας μόνο η ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελληνας τεχνικός:

"Μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα. Το σκορ μας αδικεί. Αλλά ο στόχος επετεύχθη πήραμε το τρίποντο και παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του κυπέλλου. Η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρία παιχνίδια απαιτητικά.

Εχουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αφού τελειώσαμε αυτό καλά όπως θέλαμε συγκεντρωνόμαστε σε αυτό της Πέμπτης. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εύχομαι να κρατήσουμε την εικόνα αυτή και για τα επόμενα παιχνίδια.

Θεωρώ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν είχαμε το εύκολο γκολ. Θα είχαμε άλλη ψυχολογία και περισσότερους βαθμούς. Εγώ πάντα ψάχνω βελτίωση και πάντα θα κοιτάω πως θα γίνουμε καλύτεροι. Κρατάω τη θέληση των παιδιών.

Η βαθμολογία έτσι όπως είναι νομίζω με δυο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί αν κάνουμε μακροπρόσθεσμους στόχους δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Εχουμε την πρόκληση του κυπέλλου και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί".

PhotoCredits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK