Δύο στόπερ για να θωρακιστεί η άμυνα!

Μετά το σοκ του 4-1 από την Κέρκυρα ο Ατρόμητος προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο μεταγραφικό.

Αποτελεί πλέον ειλημμένη απόφαση ότι η ομάδα θα κινηθεί όχι για έναν αλλά για δύο στόπερ, έναν έμπειρο και έναν νεαρό. Ο έμπειρος θα επιλεγεί από την ευρωπαϊκή αγορά ενώ ο δεύτερος δεν αποκλείεται να είναι σε θέση να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ (η οποία μετά την επικείμενη φυγή του Μπίτολο καλύπτεται μόνο από τον Κατράνη).

Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος θα ψάξει και ένα εξάρι για να καλύψει το κενό του Κεϊτά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε άλλη ελληνική ομάδα, άρα και στην οριστική λύση του συμβολαίου του με την ομάδα.

Εννοείται ότι οι διοικούντες περιμένουν άμεση βελτίωση άρχης γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά. Για τον προπονητή τέλος τα πράγματα είναι γνωστά. Θα πηγαίνει αγώνα-αγώνα αναζητώντας βαθμούς παντού.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...