"Είχα τρομοκρατηθεί από την επίθεση του Σπανού"

Ο βοηθός Ευθύμιος Κούρεντας με επιστολή στο μονομελές όργανο της Super League αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον Γιώργο Σπανό στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό και επιβεβαιώνει τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα. Το Contra.gr ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το περιεχόμενο της επιστολής.

"Είχα τρομοκρατηθεί από την επίθεση του Σπανού"

"Ένιωσα ανησυχία και φοβήθηκα για την σωματική μου ακεραιότητα", "είχα τρομοκρατηθεί από την επίθεση", "φοβόμασταν για την σωματική μας ακεραιότητα".

Με τις φράσεις αυτές ο βοηθός από τα Τρίκαλα Ευθύμιος Κούρεντας, με επιστολή που έστειλε το πρωί της Τρίτης 8/11 στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, αναφέρεται στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια, στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό όπου φέρεται να δέχθηκε φραστική (και όχι μόνο) επίθεση από τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων Γιώργο Σπανό και επιβεβαιώνει τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα, το οποίο είχε αποκαλύψει το Contra.gr.

Ο βοηθός από τα Τρίκαλα είχε κληθεί την προηγούμενη εβδομάδα να καταθέσει ως μάρτυρας και με επιστολή του είχε τονίσει ότι "δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω τίποτα πέρα από τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα". Ο αθλητικός δικαστής Σπυρίδων Καποδίστριας επέμεινε και το πρωί της Τρίτης ο Ευθύμιος Κούρεντας έστειλε επιστολή με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής στην οποία τονίζει ότι λόγω ανειλημμένων δεν μπορούσε να δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης παρουσία του Γιώργου Σπανού. Η απόφαση θα εκδοθεί την Τετάρτη 9/11.

Στην επιστολή του, την οποία παρουσιάζει αποκλειστικά το Contra.gr, ο Ευθύμιος Κούρεντας αναφέρει τα εξής:

" Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορώ να παραστώ ενώπιον σας την Τρίτη 8/11/2016 στις 16:00 ώστε να εξεταστώ ενόρκως ως μάρτυρας πειθαρχικής υποθέσεως αρμοδιότητας σας αφορών σε διερευνόμενα πειθαρχικά αδικήματα.

Ωστόσο, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός στις 29/10/2016 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League μέσω της παρούσας επιστολής.

Αναλυτικότερα, μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στην φυσούνα και τον διάδρομο των αποδυτηρίων μου επιτέθηκε φραστικά ο κύριος Σπανός Γεώργιος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ατρόμητου λέγοντας μου τις φράσεις. "Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο, έχεις τελειώσει και συ και ο Μπουτζιώλης. Από Δευτέρα δεν θα είσαι πουθενά, γιατί εκτίθεσαι για τον Μπουτζιώλη; Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα έχεις τελειώσει".

Ο παραπάνω αναφερόμενος συνέχισε την φραστική επίθεση επαναλαμβάνοντας όλα τα παραπάνω κατά την είσοδο μου στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του β' ημιχρόνου. Μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ βρισκόμουν στην φυσούνα ο παραπάνω αναφερόμενος Σπανός Γεώργιος μου επιτέθηκε ξανά λέγοντας μου τις φράσεις. "Έκανες έγκλημα σήμερα, θα σε εξαφανίσω, δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο εσύ και ο Μπουτζιώλης, την έκανες την αποστολή σου".

Ενώ μπήκα στα αποδυτήρια και πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα εισήλθε ο παραπάνω αναφερόμενος και συνέχισε να με απειλεί με τις φράσεις. "Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γαμ.... Θα σου βγάλω τα αυτιά. Να ξέρεις πως δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες και συ και ο Μπουτζιώλης".

Στην συνέχεια φωνάζοντας μου "θα σε γαμ... ρε πού..." μου επιτέθηκε πιάνοντας με από τον λαιμό και συνέχισε απειλώντας με "θα σε βρω ρε αρχ..., και θα σε γαμήσω και θα σε σκοτώσω". Εκείνη την στιγμή ένιωσα ανησυχία και φοβήθηκα για την σωματική μου ακεραιότητα καθώς δεν μου έχει ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό. Ο διαιτητής κ. Δελφάκης Ιωάννης που βρισκόταν δίπλα μου την στιγμή της επίθεσης, έπιασε τον κύριο Σπανό, και τον απομάκρυνε από κοντά μου ενώ εκείνος συνέχισε να με εξυβρίζει και να με απειλεί με φράσεις τις οποίες δεν θυμάμαι να σας αναφέρω καθώς είχα τρομοκρατηθεί από την επίθεση του. Τελικά με την βοήθεια και άλλων ατόμων που έσπευσαν ο κύριος Σπανός απομακρύνθηκε από τον χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών.

Για την αποχώρηση μας από το γήπεδο ζητήσαμε αστυνομική συνοδεία καθώς φοβόμασταν για την σωματική μας ακεραιότητα οι υπόλοιποι διαιτητές και εγώ και επιφυλαχτήκαμε να αναφέρουμε τυχόν παρόμοια γεγονότα που θα συνέβαιναν κατά την αποχώρηση μας από το γήπεδο, στο φύλλο αγώνα.

Πρώτη φορά στην καριέρα μου έχω πέσει θύμα βιαιοπραγίας αλλά και τόσο άγριας φραστικής επίθεσης. Σε τηλεφωνήματα που είχα από συναδέλφους μου διαιτητές μετά τον αγώνα μου υπογράμμισαν ότι τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά της Super League. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω την παράλογη συμπεριφορά του κυρίου Σπανού. Για τα παραπάνω αναφερόμενα περιστατικά επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου. Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σπανός: "Δεν τον έπιασα ποτέ από τον λαιμό"
"Θα σε βρω, θα σε γ@@@σω και θα σε σκοτώσω"

News 24/7

24MEDIA NETWORK