Έπιασε δουλειά ο Αναστόπουλος

Στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Νίκος Αναστόπουλος, προκειμένου να συζητήσει με τους επιτελείς της ομάδας για τα τρέχοντα -κυρίως μεταγραφικά- ζητήματα.

Έπιασε δουλειά ο Αναστόπουλος

Ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, η πρόσληψη του οποίου θα ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα, ενημερώθηκε για όλα τα ανοιχτά θέματα της ομάδας, πήρε στα χέρια του στοιχεία που αφορούν κάθε ποδοσφαιρική ξεχωριστά και ξεναγήθηκε στους χώρους στους οποίους θα εργαστεί για το επόμενο -τουλάχιστον- εξάμηνο.

Τη Δευτέρα, ο Νίκος Αναστόπουλος θα συναντηθεί με τον Γιώργο Σπανό για να μπουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα. Για τη θέση του σέντερ φορ πρώτος υποψήφιος είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, με τον οποίο ο 54χρονος κόουτς είχε συνεργαστεί και πέρσι στον ΟΦΗ. Δεν αποκλείεται πάντως και όνομα-έκπληξη για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ άγνωστο πλέον είναι το μέλλον του Κούτσι για τον οποίο θα αποφασίσει ο Αναστόπουλος.

Την ίδια ώρα πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τάτου με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αφού επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στην Αθήνα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

Δεν αποκλείεται δε, ο Αναστόπουλος να αποφασίσει να δοθούν δανεικοί κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες του ρόστερ (Αθανασίου, Τζαμάλ) για να πάρουν παιχνίδια και εμπειρίες ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι το καλοκαίρι.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή του Ατρομήτου, τέλος, θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα σε ημερομηνία και ώρα που αναμένεται να οριστεί σύντομα.

*** Με νέο πρόσωπο τον Φάμπιο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η προπόνηση της ομάδας στον Ασπρόπυργο υπό την επίβλεψη του προπονητή της Κ20 Μάρκου Δήμου και του γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.

Ο Πορτογάλος επιθετικός γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του και στην συνέχεια έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης η οποία διεξήχθη υπό έντονη βροχή και αφορούσε αποκλειστικά τη φυσική κατάσταση. Ο Ταυλαρίδης μετείχε σε όλο το πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK