Ερχονται αλλαγές στην ΠΑΕ Ατρόμητος

Oι τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου υποχρεώνουν τον Ατρόμητο να κάνει αλλαγές στο διοικητικό του συμβούλιο της ΠΑΕ. Δεν επηρεάζεται η λειτουργία της ομάδας.

Οι αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες μετά την παραπομπή του Γιώργου Σπανού με το γνωστό, από την Τετάρτη, βούλευμα.

Γίνεται για καθαρά τυπικούς λόγους και όπως τονίζεται αρμοδίως στο Περιστέρι, δεν πρόκειται να επηρεάσει επ' ουδενί την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν την Πέμπτη μετά από σχετική σύσκεψη που θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Ο Σπανός τέλος παραμείνει εξαιρετικά ενοχλημένος με την όλη εξέλιξη καθώς θεωρεί ότι ούτε ο ίδιος ούτε ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος-που επίσης παραπέμπεται-έχουν την παραμικρή ευθύνη.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.