Γκαρσία: "Αυτό δεν είναι το αντίο"

Ο Αργεντινός μέσος του Ατρόμητου, Πίτου Γκαρσία, αναφέρθηκε στην απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ν. Κορέα και έστειλε μήνυμα επιστροφής στην Ελλάδα.

Γκαρσία: "Αυτό δεν είναι το αντίο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Πίτου Γκαρσία την Δευτέρα έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ν. Κορέας με την Σεονγκνάμ Ιλούα.

Ο Αργεντινός μέσος μίλησε στον Sport24 Radio και τον Νίκο Γιαννόπουλο για την απόφαση του και έστειλε «μήνυμα» επιστροφής στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Οι λόγοι της αποχώρησης του από τον Ατρόμητο:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που ήρθε στα 32. Δεν ξέρω αν έχω κάνει λάθος επιλογή, δεν είμαι σίγουρος ότι θα μετανιώσω αυτό το βήμα, ούτε είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό που ήθελα, αλλά στα 32 αυτό έπρεπε να κάνω και έτσι αποφάσισα ν” αφήσω μετά από 9 όμορφα χρόνια την Ελλάδα».

Αν ήταν δύσκολη απόφαση:

«Πολύ, πολύ… Ήμουν σίγουρος από την αρχή ότι αυτό έπρεπε να κάνω, όπως είπα πριν, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η απόφαση που ήθελα να πάρω αλλά ήταν αυτή που έπρεπε. Μακάρι να πάνε όλα καλά, είναι μια καινούρια εμπειρία και ελπίζω να είμαι καλά».

Τι κρατάει από την Ελλάδα:

«Τα πάντα, την καλύτερη εικόνα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι το αντίο, θα τα πούμε σύντομα. Εδώ είναι το σπίτι μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Οτι έχω κερδίσει στο ποδόσφαιρο μου το έδωσε η Ελλάδα. Υπήρχαν δυσκολίες σε αυτά τα 9 χρόνια, όμως μέσα μας κρατάμε τις όμορφες στιγμές που είναι αρκετές. Είμαι χαρούμενος που η Ελλάδα μου… άνοιξε την πόρτα από την πρώτη μέρα. Η σχέση που έχω με την Ελλάδα δεν τελειώνει».

Αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα:

«Εννοείται, σύντομα…».

News 24/7

24MEDIA NETWORK