Γρηγορίου: "Επιτεθήκαμε άναρχα"

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Μιχάλης Γρηγορίου, απέδωσε την ήττα από τη Ξάνθη στην αμυντική αδράνεια αλλά και στην άναρχη μορφή επιθετικής έκφρασης.

Γρηγορίου: "Επιτεθήκαμε άναρχα"
INTIME SPORTS

O Aτρόμητος γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, με 1-0 και ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε τα λάθη που έφεραν το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, ωστόσο εκτίμησε ότι πρέπει να γίνει διαχείριση της κατάστασης ενόψει και του επομένου ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Ήταν, ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Δεν είναι δίκαιη η νίκη της Ξάνθης, αλλά κι εμείς να κερδίζαμε, το ίδιο θα έλεγα. Δημιουργήσαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε, και στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο δεν σκοράραμε, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από αδράνεια της άμυνας.

Στο τέλος μάλιστα επιτεθήκαμε και άναρχα, κάτι το οποίο πρέπει να το συζητήσω με τους παίκτες μου. Τώρα χρειάζεται διαχείριση, όπως κάνουμε πάντα, ακόμα και μετά από νίκες και να κοιτάξουμε παρακάτω το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα", υποστήριξε 43χρονος τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK