Η αποκάλυψη του Ουάρντα για το γκολ και η ατάκα για την... Θεσσαλονίκη!

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν MVP για τον Ατρόμητο και στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ δίνοντας μοναδικές ατάκες για το γκολ του, την Θεσσαλονίκη και το αν τραγουδάει καλά...Δείτε VIDEOS!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένας Αμρ Ουάρντα να τον... χαζεύεις για πολλή ώρα και να τον χειροκροτείς για τον αυθορμητισμό του παρουσιάστηκε στη μεικτή ζώνη μετά το φινάλε του Ατρόμητος-ΑΕΚ, με τον Αιγύπτιο να δίνει ουκ ολίγες εντυπωσιακές απαντήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου!

"Είχα ενοχλήσεις στο δεξί γι’ αυτό πυροβόλησα με το αριστερό. Δεξί, αριστερό, κεφάλι δεν έχει σημασία, αρκεί να μπει το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο" ήταν η ατάκα του για το υπέροχο γκολ με το οποίο ισοφάρισε την ΑΕΚ.

"Ναι έχει να κάνει με αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Καισαριανή. Δεν κατάλαβα γιατί δέχτηκα αυτή την επίθεση πριν λίγες ημέρες εγώ αγαπώ την Ελλάδα, δεν δίνω σημασία. Πρώτη φορά έγινε, ήμουν έξω από την ώρα μου, για μένα τελείωσε. Είχα λίγο στρες σήμερα, όμως έπαιξα τη μπάλα μου και δεν δίνω σημασία. Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει", παραδέχθηκε για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του.

Ερωτηθείς για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον ΠΑΟΚ (ομάδα που έχει τα δικαιώματά του) από τη στιγμή που το γκολ του ευνόησε τους "ασπρόμαυρους" στη μάχη του τίτλου, είπε:

"Νομίζω πως η Θεσσαλονίκη είναι πολύ χαρούμενη σήμερα αλλά εγώ παίζω για τον Ατρόμητο και μάχομαι για αυτόν. Η ομάδα μου φέρθηκε πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους και σε όλη την ομάδα γιατί δουλέψαμε πολύ για να πετύχουμε κάτι καλό, η απόδοσή μας είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Με τους βαθμούς που έχουμε πάρει κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δείχνουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα..." .

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αναφέρθηκε και στην χειραψία του με τον Μανόλο Χιμένεθ: "Ναι είναι πολύ καλό να σε αναγνωρίζουν. Είχα δύο καλά φάουλ, το ένα πήγε δοκάρι και το άλλο λίγο έξω. Και το τρίτο σουτ πήγαινε κοντά στο δοκάρι, αλλά ευτυχώς μου χαμογέλασε η τύχη και μπήκε γκολ".

Ο Ουάρντα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού δήλωσε μισά στα αγγλικά, μισά στα ελληνικά "Ι am not a… ψώνιο ρε φίλε" ενώ όταν του ζητήθηκε να τραγουδήσει, απάντησε: " Έπαιξα 90 λεπτά μπάλα, θες και να τραγουδήσω; Μάι βόις βέρι μπαντ ρε φίλε. Ας παίξω καλή μπάλα και βλέπουμε". Επειδή όμως ήταν σε μεγάλα... κέφια ο Ουάρντα, οι εκπρόσωποι του Τύπου στη μεικτή ζώνη τον.. τούμπαραν και τραγούδησε για λίγο το... "ντιμπιντάι" !!

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα παίξει στο φιλικό της Αιγύπτου με την Ελλάδα αφού "ο Κούπερ με λατρεύει" ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μοχάμεντ Σαλάχ: "Μου στέλνουν πολλά μηνύματα και μου λένε πως είμαι ο Σαλάχ της Ελλάδας. Εντάξει, ο Σαλάχ είναι πολύ καλός παίκτης, 31 γκολ φέτος, του εύχομαι ό,τι καλύτερο αν με ακούει"!

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΥΑΡΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΙΚΤΗ ΖΩΝΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK