Τουλάχιστον ως τα πρόσωπα, ο Ελληνας τεχνικός θα εμπιστευτεί αυτούς που τον έχουν κουβαλήσει μέχρι εδώ (με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και ένα γκολ παθητικό από τη στιγμή που ανέλαβε.
Εκτός απρόοπτου λοιπόν θα ξεκινήσουν οι Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης, Ούμπιδες, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Τόνσο, Βασιλείου και Δ.Παπαδόπουλος.
Ο Κατράνης κατ'αυτόν τον τρόπο επιστρέφει στην 11άδα μετά από τρία ματς στα οποία πήρε ανάσες λόγω και των συνεχόμενων συμμετοχών του στις μικρές Εθνικές ομάδες.
Η παράταξη, εκτός απροόπτου, θα είναι το 4-2-3-1.
H αποστολή: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Γκουγκούδης, Στόιτσεφ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Παρέλαση από σκάουτ στο Περιστέρι

Ο Αϊζάια Τόμας πέρασε πολλά για να 'σκάει' ακόμα
Ο Αϊζάια Τόμας πάτησε σε παρκέ, για πρώτη φορά μετά τις 22 Μαΐου του 2018. Μεσολάβησε η τελευταία 'δόση' από όσα 'πληρώνει' για τη λάθος διάγνωση των Σέλτικς.

Γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν βγάζει πια σουτέρ
Πώς είναι δυνατόν το ελληνικό μπάσκετ να μη βγάζει σουτέρ στην εποχή του σουτ; Μια καλή ερώτηση, στην οποία προσπαθούν να απαντήσουν στον Γιάννη Φιλέρη, ο Κώστας Σορώτος και ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας
Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!