Η λογομαχία Σπανού - Θεοδωρίδη

Ανεβασμένοι ήταν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League. Διαβάστε τι είπε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός και την απάντηση του Σάββα Θεοδωρίδη. Πυροσβεστικό ρόλο ανέλαβε ο Φώτης Κωστούλας.

Η λογομαχία Σπανού - Θεοδωρίδη
Σπανός-Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η πρώτη ένταση στη συνεδρίαση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ της Super League ήρθε όταν μετά την τοποθέτηση του προέδρου του Ατρομήτου, Γιώργου Σπανού, που διαμαρτυρήθηκε για το λουκέτο στο Κύπελλο: "Τι πράγματα είναι αυτά; Πώς γίνεται λόγω των τεσσάρων να την πληρώνουν κι άλλοι και στην προκειμένη περίπτωση ο Ατρόμητος; Ακυρώνεται ένας θεσμός και την πληρώνουμε εμείς που δεν έχουμε δημιουργήσει προβλήματα. Φταίνε οι τέσσερις μεγάλοι...".

Ο Θεοδωρίδης σε έξαλλη κατάσταση απάντησε: "Τι λες; Ποιοι είναι αυτοί οι τέσσερις μεγάλοι να μας πεις. Σταματήστε τις αερολογίες και τις γενικεύσεις και μιλήστε συγκεκριμένα. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις".

Ακολούθησε η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, που είχε... πυροσβεστικό ρόλο: "Υπάρχει μια εκκρεμότητα με τον κ. Μποροβήλο, ο οποίος είναι υπόδικος. Κάτι πρέπει να γίνει. Εγώ λέω ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας και για να προστατεύσει το προϊόν, δείτε τώρα τι ζούμε...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι "καυτοί" διάλογοι από τη κλειστή σύσκεψη ιδιοκτητών ΠΑΕ Super League

Σάββας Θεοδωρίδης: "Ο Σαββίδης μού είπε ότι θα φύγει ο Τούντορ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK