Η νέα απουσία του Μανούσου αλλάζει και τα μεταγραφικά πλάνα

O Γιώργος Μανούσος θα μείνει και άλλο στα πιτς, οπότε ο Ατρόμητος προσπαθεί να διαφοροποιήσει τα μεταγραφικά του πλάνα για να δώσει στον Νταμίρ Κάναντι ακόμη περισσότερες λύσεις.

To γεγονός ότι ο Γιώργος Μανούσος θα χρειαστεί ακόμη τρεις εβδομάδες θεραπείας και αποκατάστασης για να επανέλθει μπορεί να έχει επιπτώσεις ακόμη και στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ατρομήτου.

Το ότι οι Περιστεριώτες θα φέρουν έναν στράικερ είναι δεδομένο. Μελετάται όμως το ενδεχόμενο μην τυχόν χρειαστεί και άλλη προσθήκη στο επιθετικό κομμάτι έτσι ώστε να υπάρχουν λύσεις. Προς το παρόν ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ είναι ο Ντάουντα αφού ο Κάναντι δεν έχει δείξει παρά ελάχιστη εμπιστοσύνη στον Μπαστακό.

Ο Μανούσος έβγαλε θέμα στο χιαστό του τον οποίο έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Ηταν και ο ίδιος απογοητευμένος από την εξέλιξη αλλά και παράλληλα πεισμωμένος έτσι ώστε να δουλέψει και να επανέλθει όσο το δυνατόν καλύτερος στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό πλέον θα γίνει κατά τον Φλεβάρη, οπότε μέχρι τότε ο Ατρόμητος θα βασιστεί αφενός στον Ντάουντα και αφετέρου στον παίκτη ή στους παίκτες που θα έρθουν.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.