"Καρφιά" Λε Ταλέκ για Ολυμπιακό και διαιτησία

Διαφορετικά αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τον Ολυμπιακός σε σχέση με τις άλλες ομάδες σύμφωνα με τον Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό περιοδικό πέταξε... καρφιά για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Καρφιά" Λε Ταλέκ για Ολυμπιακό και διαιτησία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό "sofoot" παραχώρησε ο Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος μίλησε για τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία, θυμήθηκε τον Τζιμπρίλ Σισέ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μάρκους Μπεργκ.

"Στην Ελλάδα οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος είναι επιπέδου Λιγκ 2, οι μισές επιπέδου Λιγκ 1 και είναι και ο Ολυμπιακός που από άποψη κυριαρχίας είναι ότι και η Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία. Όσον αφορά τη δημοτικότητα, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι πολύ μπροστά από τις άλλες ομάδες. Αλλά στο θέμα της διαιτησίας υπάρχει διαφορά μόνο για μια ομάδα...", τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το αν θα... αναπαραστήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος προ ετών είχε κάνει δηλώσεις εξαγριωμένος μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό απάντησε: "Θυμάμαι… Αλλά είχε 100% δίκαιο. Όταν έπαιξα απέναντι στον Ολυμπιακό υποδείχτηκα 7 φορές σε θέση οφσάιντ ενώ ήμουν στο όριο! Εφτά φορές! Πρώτη φορά στην καριέρα μου έζησα κάτι τέτοιο. Είχα ακούσει να μιλάνε για την εύνοια των διαιτητών υπέρ του Ολυμπιακού αλλά άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Είναι χαζό γιατί έχουν πράγματι μια ωραία ομάδα και δεν χρειάζονται την εύνοια. Και σου μιλάω για τη διαιτησία γιατί εδώ όλος κόσμος το ξέρει. Δεν αποτελεί καν θέμα ταμπού".

Τέλος, για τον ανταγωνισμό με τον Μπεργκ για τον καλύτερο ξένο του πρωταθλήματος είπε: "Εντάξει, είναι πιο εύκολο να σκοράρει κάποιος στον Παναθηναϊκό όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι ένας πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης, με καλή τεχνική και ικανότητα στο σκοράρισμα. Σίγουρα θα ήταν χρήσιμος στη Μαρσέιγ, όμως δεν είναι αλήθεια ότι θα επιστρέψει ο Ζαν Πιέρ Παπέν;".

News 24/7

24MEDIA NETWORK