Ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία σύμφωνα με το άρθρο «28» του πειθαρχικού κώδικα για «απειλές» το οποίο επί λέξει αναφέρει τα εξής: «Οποιοσδήποτε ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή 20.000 τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από ένα έως τρία έτη».
Όσο για τον Ατρόμητο, «εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος: α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, β. αφαίρεσης βαθμών και γ. υποβιβασμός ομάδας».
Δεν είδε Φιγκέϊρας
Για το εκτός φάσης μαρκάρισμα του Φιγκέϊρας στον Στόϊτσεφ, ο διαιτητής Δελφάκης δεν την είδε και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γραφεί στο φύλλο αγώνα.
Χρήση βίντεο για ενδεχόμενη τιμωρία του άσου του Ολυμπιακού για βιαιοπραγία (τρεις αγωνιστικές) μπορεί να κάνει μόνο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είτε αυτεπάγγελτα, είτε έπειτα από στοιχειοθετημένη επώνυμη καταγγελία (όπως συνέβη στο χτύπημα του Πατίτο στον Φιγκέϊρας στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ όπου είχαν κάνει καταγγελία οι «ερυθρόλευκοι» και τιμωρήθηκε ο μέσος της Ένωσης με τρεις αγωνιστικές). Μέχρι να επιληφθεί πάντως, το πειθαρχικό όργανο της Super League, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα έχει περάσει.

Ο Αϊζάια Τόμας πέρασε πολλά για να 'σκάει' ακόμα
Ο Αϊζάια Τόμας πάτησε σε παρκέ, για πρώτη φορά μετά τις 22 Μαΐου του 2018. Μεσολάβησε η τελευταία 'δόση' από όσα 'πληρώνει' για τη λάθος διάγνωση των Σέλτικς.

Γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν βγάζει πια σουτέρ
Πώς είναι δυνατόν το ελληνικό μπάσκετ να μη βγάζει σουτέρ στην εποχή του σουτ; Μια καλή ερώτηση, στην οποία προσπαθούν να απαντήσουν στον Γιάννη Φιλέρη, ο Κώστας Σορώτος και ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας
Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!