Κόντρα στους Big 4 o Σπανός και υπέρ Βασάρα

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ξέσπασε κατά των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας πως οι ανακοινώσεις τους κατά της Επιτροπής Διαιτησίας και του Κύρου Βασάρα αποτελούν εύσημα και...απόδοση τιμής στον εκλεκτό της UEFA!

Κόντρα στους Big 4 o Σπανός και υπέρ Βασάρα
spanos EUROKINISSI

Οι ορισμοί για την 6η αγωνιστική της Super League έφεραν μαζικές αντιδράσεις από όλες τις πλευρές της Big 4 ( Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), αφού καμία δεν δηλώνει ικανοποιημένη με τις αποφάσεις της Επιτροπής Διαιτησίας.

Μάλιστα είχαμε ανακοινώσεις - διαρροές - τοποθετήσεις και από τις τέσσερις ομάδες.

Έτσι φτάσαμε στο σήμερα (30/9) και το ξέσπασμα του Γιώργου Σπανού, που ζητά να αφήσουν ήσυχους τους ανθρώπους της διαιτησίας να κάνουν τη δουλειά τους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

"Καλώ όλες τις ομάδες τηςSuperLeagueνα σταματήσουν τις άστοχες και άδικες ανακοινώσεις κατά μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και συγκεκριμένα κατά του κυρίου Βασσάρα ο οποίος γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση υπό την προτροπή και παραίνεση της UEFAκαι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να την επιθυμεί ο ίδιος.

Το μόνο που κάνουν είναι να συντηρούν ένα κλίμα καχυποψίας και να δυναμιτίζουν το «προϊόν» όταν έχουν παρέλθει τρεις αγωνιστικές και όλοι βλέπουν μια θεαματική βελτίωση στο χώρο της διαιτησίας.

Οι ανακοινώσεις δε των τεσσάρων «μεγάλων» κατά του κυρίου Βασσάρα αποτελούν εύσημα και απόδοση τιμής γιατί αποδεικνύουν περίτρανα ότι κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει, κανείς δεν μπορεί να τον επηρεάσει.

Ας αφήσουμε λοιπόν την επιτροπή ήσυχη να κάνει τη δουλειά της. Οι διαιτητές θα κριθούν από την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο και μόνο. Όλοι εμείς ας ασχοληθούμε μόνο με τις ομάδες μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ: "Η ΕΠΟ έκανε το ποδόσφαιρο οίκο ανοχής"
ΠΑΕ: "Δεν πάει άλλο η αλητεία"
Στο... στόχαστρο Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ ο Βασσάρας
Η ΑΕΛ "σύμμαχος" του Βασάρα
Ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK