Μαγνητική ο Ζουέλα

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα δεν θα αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι για την Ξάνθη. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για το πρόβλημά του στους προσαγωγούς.

Μαγνητική ο Ζουέλα

Σε μαγνητική τομογραφία στους προσαγωγούς θα υποβληθεί το βράδυ της Πέμπτης ο Φρανσίσκο Ζουέλα

Ο Αγκολέζος στόπερ αποκόμισε τραυματισμό στο συγκεκριμένο σημείο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και η πρώτη ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για απουσία δέκα ημερών (άρα ο παίκτης θα χάσει το παιχνίδι με την Ξάνθη). Αντιθέτως, οι άλλοι δύο παίκτες που είχαν ενοχλήσεις, ο Τάτος και ο Μπρίτο, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ το γεγονός ότι η ομάδα στερήθηκε φρεσκάδας την Τετάρτη αποτέλεσε θέμα προβληματισμού για το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είναι γεγονός ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια έφεραν κούραση ωστόσο το ρόλο του δεν αποκλείεται να έπαιξε και το άγχος για το αποτέλεσμα.

Μετά την προπόνηση ο Γιώργος Δώνης επέλεξε την 20άδα του αγώνα με την Ξάνθη: Σ' αυτήν μετέχουν οι Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος, Γιαννούλης και Οικονόμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK