Με Σπανό η προπόνηση

Υπό το βλέμμα του Γιώργου Σπανού διεξήχθη την Παρασκευή η προπόνηση του Ατρομήτου, προτελευταία πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, είχε όμως φροντίσει να δώσει στίγμα ήδη μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ ζητώντας επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Η προπόνηση κύλησε σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα καθώς άπαντες, εκτός των Γκαρσία και Εμπό, βρίσκονται στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Ελληνας τεχνικός επέλεξε και την αποστολή: Σ' αυτήν μετέχουν οι Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.