Ο Γιαννιώτης και ο... Ευαγγέλου φέρνουν πιο κοντά στον Ατρόμητο τον Ρισβάνη

Το διαφαινόμενο ντιλ αφήνει τους πάντες ευχαριστημένους. Ο Γιαννιώτης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ο Ρισβάνης στον Ατρόμητο εφόσον ο τελευταίος βρει τη λύση να καλύψει το συμβόλαιό του.

Ο Ατρόμητος μπορεί να χάνει τον Ανδρέα Γιαννιώτη αλλά μπορεί να κερδίσει πλέον τον Σπύρο Ρισβάνη και μάλιστα ως ελεύθερο.

Η τράμπα μεταξύ των δύο παικτών μπορεί να γίνει, για την ακρίβεια έχει σχεδόν συμφωνηθεί μεταξύ των Περιστεριωτών και του Ολυμπιακού.

Υπάρχει όμως ένας...ύφαλος που πρέπει να ξεπεραστεί. Θα πρέπει ο Ατρόμητος να καλύψει το σύνολο του συμβολαίου του Ελληνα στόπερ (250.000 ευρώ) ή να επαναδιαπραγματευτεί μαζί του για νέα συμφωνία.

Λύση μπορεί να βρεθεί από τη στιγμή που υπάρχει θέληση. Βοήθησε πάντως σ' αυτήν την εξέλιξη και η απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου από τον Ολυμπιακό, κίνηση που ουσιαστικά έθεσε εκτός ρόστερ τον Ρισβάνη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε την οριστική κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.