Ο Γιαννιώτης και ο... Ευαγγέλου φέρνουν πιο κοντά στον Ατρόμητο τον Ρισβάνη

Το διαφαινόμενο ντιλ αφήνει τους πάντες ευχαριστημένους. Ο Γιαννιώτης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ο Ρισβάνης στον Ατρόμητο εφόσον ο τελευταίος βρει τη λύση να καλύψει το συμβόλαιό του.

Ο Ατρόμητος μπορεί να χάνει τον Ανδρέα Γιαννιώτη αλλά μπορεί να κερδίσει πλέον τον Σπύρο Ρισβάνη και μάλιστα ως ελεύθερο.

Η τράμπα μεταξύ των δύο παικτών μπορεί να γίνει, για την ακρίβεια έχει σχεδόν συμφωνηθεί μεταξύ των Περιστεριωτών και του Ολυμπιακού.

Υπάρχει όμως ένας...ύφαλος που πρέπει να ξεπεραστεί. Θα πρέπει ο Ατρόμητος να καλύψει το σύνολο του συμβολαίου του Ελληνα στόπερ (250.000 ευρώ) ή να επαναδιαπραγματευτεί μαζί του για νέα συμφωνία.

Λύση μπορεί να βρεθεί από τη στιγμή που υπάρχει θέληση. Βοήθησε πάντως σ' αυτήν την εξέλιξη και η απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου από τον Ολυμπιακό, κίνηση που ουσιαστικά έθεσε εκτός ρόστερ τον Ρισβάνη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε την οριστική κατάληξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!