Ο Ουάρντα άλλαξε και γίνεται... Μυστακίδης!

Το πουλέν του Περιστερίου, Αμρ Ουάρντα, εφέτος αναμένεται να πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ, γεγονός που... έκοψε τον Ατρόμητο από τη διεκδίκηση του Αιγύπτιου (μέχρι στιγμής). Το δρομολόγιο, πάντως, που ακολούθησε ο Κουλούρης δεν αποκλείεται να το κάνει σύντομα ένας ακόμη συμπαίκτης του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος αποκλείστηκε από την Ευρώπη, αλλά έχει μπροστά του έναν ολόκληρο μαραθώνιο στο πρωτάθλημα.

Η μεταγραφική ενίσχυση, λένε στο Περιστέρι, πως δεν έχει σταματήσει και δημοσίευμα της εφημερίδας "SPORTIME" εμπλέκει τον Ατρόμητο -ξανά- με τον ΠΑΟΚ και τη λίστα των "κομμένων" του.

Αποτελεί γεγονός πως στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι περίμεναν τις εξελίξεις με τον Αμρ Ουάρντα, δηλαδή αν ο Αιγύπτιος θα έπαιρνε ή όχι το "ok" του Ραζβάν Λουτσέσκου για να συνεχίσει στην Τούμπα φέτος.

Μέχρι στιγμής ο νεαρός δείχνει να μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά ένας άλλος συμπαίκτης του όχι.

Πρόκειται για τον Γιάννη Μυστακίδη ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, ενώ παράλληλα οι θέσεις στην επίθεση του ΠΑΟΚ, κορυφή και πλάγια διαθέτουν κόσμο και κοσμάκη.

Βάσει λοιπόν του ρεπορτάζ της προαναφερθείσας εφημερίδας στον Ατρόμητο "παίζει" του Μυστακίδη. Για τον ποδοσφαιριστή, πάντως, φημολογείται πως συνεχίζει να ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.

Στο Περιστέρι, επίσης, βρίσκεται ήδη ο συμπαίκτης του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK