Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις φέρνουν τον Ρισβάνη στο Περιστέρι

O Σπύρος Ρισβάνης ντύνεται σιγά-σιγά στα χρώματα του Ατρομήτου. Ποια...επιστροφή κρίνει το θέμα του Ελληνα αμυντικού ο οποίος θέλει να παίξει στο Περιστέρι για να πάρει ματς στα πόδια του.

H Δευτέρα θα είναι η κρίσιμη ημέρα στο θέμα της απόκτησης του Σπύρου Ρισβάνη από τον Ατρόμητο.

Η άφιξη του Γιάννη Βρέντζου στην Αθήνα θα βάλει το ζήτημα σε...ράγες έτσι ώστε αυτή η μεταγραφή να κλείσει και ο Ελληνας αμυντικός να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Στο Περιστέρι εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τελικά η μετακίνηση αυτή θα ολοκληρωθεί με...αμοιβαίες υποχωρήσεις όλων των πλευρών.

Ο παίκτης από την πλευρά του έχει...εκδηλωθεί και έχει διαμηνύσει ότι επιθυμεί να παίξει στον Ατρόμητο έτσι ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του αφού δεν μπόρεσε να πείσει τον Χάσι στον Ολυμπιακό.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...