Οι Πορτογάλοι, ο Σκάζνι μέχρι και ο Ίβιτς

Ο Ατρόμητος ψάχνει τον επόμενο προπονητή του και η λίστα έχει μέχρι και τον Βλάνταν Ίβιτς, αφού συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και το κατάλληλο βιογραφικό.

Μέχρι την Τετάρτη θα έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία ο Ατρόμητος μετά τη φυγή του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ως τώρα οι Περιστεριώτες έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα αξιόλογες οι οποίες έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Έχουν, πρώτα απ' όλα, προταθεί δύο εξαιρετικοί Πορτογάλοι προπονητές με τρομερο βιογραφικό και εμπειρία από το υψηλό επίπεδο. Εξ αρχής, ο Ατρόμητος έστρεψε το ενδιαφέρον του στην αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου και ιδιαίτερα στην Πορτογαλία η οποία διαθέτει την καλύτερη σχολή προπονητών. Η στροφή αυτή απέδωσε καρπούς.

Ο Ζντένεκ Σκάνζι επίσης απασχολεί για πολλούς λόγους. Ξέρει τη γλώσσα, τη χώρα και το πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος με τους παίκτες αλλά... Το αλλά αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις οι οποίες προς το παρόν είναι μακριά από τα θέλω του Ατρομήτου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το χάντικαπ δεν μπορεί να καλυφθεί.

Για το τέλος υπάρχει και ο...Βλάνταν Ιβιτς. Όπως ανέφερε το site "marca sl", ο Σέρβος κοουτς, που προσφάτως αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ, προτάθηκε στον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιβιτς έχει το προφίλ του τεχνικού που επιθυμούν στο Περιστέρι. Νέος, φιλόδοξος, με παραστάσεις από μεγάλη ομάδα. Θα τσεκαριστεί η περίπτωσή του αν μην τι άλλο.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.