Οι Πορτογάλοι, ο Σκάζνι μέχρι και ο Ίβιτς

Ο Ατρόμητος ψάχνει τον επόμενο προπονητή του και η λίστα έχει μέχρι και τον Βλάνταν Ίβιτς, αφού συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και το κατάλληλο βιογραφικό.

Μέχρι την Τετάρτη θα έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική του ηγεσία ο Ατρόμητος μετά τη φυγή του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ως τώρα οι Περιστεριώτες έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα αξιόλογες οι οποίες έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Έχουν, πρώτα απ' όλα, προταθεί δύο εξαιρετικοί Πορτογάλοι προπονητές με τρομερο βιογραφικό και εμπειρία από το υψηλό επίπεδο. Εξ αρχής, ο Ατρόμητος έστρεψε το ενδιαφέρον του στην αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου και ιδιαίτερα στην Πορτογαλία η οποία διαθέτει την καλύτερη σχολή προπονητών. Η στροφή αυτή απέδωσε καρπούς.

Ο Ζντένεκ Σκάνζι επίσης απασχολεί για πολλούς λόγους. Ξέρει τη γλώσσα, τη χώρα και το πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος με τους παίκτες αλλά... Το αλλά αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις οι οποίες προς το παρόν είναι μακριά από τα θέλω του Ατρομήτου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το χάντικαπ δεν μπορεί να καλυφθεί.

Για το τέλος υπάρχει και ο...Βλάνταν Ιβιτς. Όπως ανέφερε το site "marca sl", ο Σέρβος κοουτς, που προσφάτως αποδεσμεύτηκε από τον ΠΑΟΚ, προτάθηκε στον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιβιτς έχει το προφίλ του τεχνικού που επιθυμούν στο Περιστέρι. Νέος, φιλόδοξος, με παραστάσεις από μεγάλη ομάδα. Θα τσεκαριστεί η περίπτωσή του αν μην τι άλλο.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.