Οι πρώτες πινελιές του Δέλλα και ο Μπάγκα

O Tραϊανός Δέλλας βάζει σιγά-σιγά τους παίκτες του σε κλίμα τακτικής ενόψει και της συνέχειας της προετοιμασίας στο Πήλιο.

Οι πρώτες πινελιές του Δέλλα και ο Μπάγκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Ατρομήτου συνεχίζεται απρόσκοπτα με καθημερινές διπλές προπονήσεις (στη Γλυφάδα και το Περιστέρι) κατά τις οποίες άπαντες τα δίνουν όλα γεγονός που ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αρχίσει σιγά-σιγά να δουλεύει και σε θέματα τακτικής με τον Ελληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του να μεταδίδουν τη γνώση τους για το 4-2-3-1 που είναι και το αγαπημένο σύστημα του Μακεδόνα τεχνικού.

Παράλληλα, έχει κερδίσει με το καλημέρα τις εντυπώσεις ο Ντμίτρι Μπάγκα, ο Λευκορώσος χαφ που αποκτήθηκε τον προηγούμενο μήνα. Πολύ σοβαρός στο παιχνίδι του, διορατικός στις κινήσεις του και ιδιαίτερα δυνατός, δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά τον Ατρόμητο.

Σε πολύ καλή κατάσταση, εμφανώς αδυνατισμένος αλλά και με όρεξη για δουλειά επέστρεψε και ο Κόσμιν Ματέι, ο Ρουμάνος επιθετικός που απέκτησε ο Ατρόμητος τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Την επόμενη Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο εκεί που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της εφετινής προετοιμασίας των Περιστεριωτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK