Οριστικά εκτός ο Τόνσο, τι "χαλάει" τον Ατρόμητο

Πάνω που ο Μάρτιν Τόνσο είχε βρει το ρυθμό και τα πατήματά του και εντυπωσίαζε στα παιχνίδια του Ατρομήτου, χαρίζοντας παράλληλα βαθμούς, ήρθε αυτή η μικρή θλάση στη γάμπα να του χαλάσει τα σχέδια.

Ο Αργεντινός έμεινε έξω (την ύστατη ώρα) από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι οριστικά μένει έξω και από το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Πρόκειται για μεγάλη ατυχία για τον παίκτη ο οποίος αναγκάστηνε να μπει στα πιτς την ώρα που είχε δημιουργήσει αίσθηση με την απόδοσή του.

Είναι ατυχία επίσης και για την ομάδα, όχι για τους καθαρά αγωνιστικούς λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται. Ο Τόνσο θα μπορούσε σ' αυτά τα μεγάλα παιχνίδια να κάνει το κομμάτι του και να αυξήσει το κασέ του.

Ο Ατρόμητος όταν τον απέκτησε συνοπολόγισε και την μεταπωλητική του αξία που στα 26 του δεν είναι αμελητέα. Κάθε άλλο...

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.