Οριστικά εκτός ο Τόνσο, τι "χαλάει" τον Ατρόμητο

Πάνω που ο Μάρτιν Τόνσο είχε βρει το ρυθμό και τα πατήματά του και εντυπωσίαζε στα παιχνίδια του Ατρομήτου, χαρίζοντας παράλληλα βαθμούς, ήρθε αυτή η μικρή θλάση στη γάμπα να του χαλάσει τα σχέδια.

Ο Αργεντινός έμεινε έξω (την ύστατη ώρα) από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι οριστικά μένει έξω και από το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Πρόκειται για μεγάλη ατυχία για τον παίκτη ο οποίος αναγκάστηνε να μπει στα πιτς την ώρα που είχε δημιουργήσει αίσθηση με την απόδοσή του.

Είναι ατυχία επίσης και για την ομάδα, όχι για τους καθαρά αγωνιστικούς λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται. Ο Τόνσο θα μπορούσε σ' αυτά τα μεγάλα παιχνίδια να κάνει το κομμάτι του και να αυξήσει το κασέ του.

Ο Ατρόμητος όταν τον απέκτησε συνοπολόγισε και την μεταπωλητική του αξία που στα 26 του δεν είναι αμελητέα. Κάθε άλλο...

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!