Όταν ο Σαλάχ του Περιστερίου συνάντησε τον... κανονικό!

Μοχάμεντ Σαλάχ και Αμρ Ουάρντα κάνουν πράματα και θάματα τη φετινή σεζόν με Λίβερπουλ και Ατρόμητο αντίστοιχα και πλέον ήρθε η ώρα να... ενώσουν τις δυνάμεις τους (PHOTO).

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ διανύει φέτος μία εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ και αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα στους αριθμούς, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να είναι πρώτος σκόρερ της Premier League με 28 γκολ και να μετράει συνολικά 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την κόκκινη φανέλα.

Την ίδια ώρα όμως και ένας συμπατριώτης του διάγει αλκυονίδες ημέρες στην Ελλάδα, με τον Αμρ Ουάρντα να έχει αφήσει οριστικά πίσω του την περίοδο αμφισβήτησης και να οδηγεί τον Ατρόμητο στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League Σουρωτή, κάνοντας τον ΠΑΟΚ να τον έχει ήδη στο πρόγραμμα για επιστροφή το καλοκαίρι μετά το δανεισμό του.

Ε, κάποια στιγμή οι δρόμοι των δύο Αιγύπτιων άσων θα συναντιόνταν μέσω της εθνικής ομάδας, με τον Ουάρντα, ο οποίους ουκ ολίγες φορές τους τελευταίους μήνες έχει μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Σαλάχ, να μη χάνει την ευκαιρία και να απαθανατίζει τη στιγμή.

Σαλάχ και Ουάρντα είναι αμφότεροι στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου που τις προσεχείς ημέρες θα αγωνιστεί κόντρα σε Πορτογαλία (23/3) και Ελλάδα (27/3) ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και ο άσος του Ατρομήτου ανέβασε φωτογραφία τους μέσω Instastory, με τα χαμόγελα να είναι διάπλατα...

Όταν ο Σαλάχ του Περιστερίου συνάντησε τον... κανονικό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK