Ουσέρο με τη βούλα στον Ατρόμητο

Ο Φερνάντο Ουσέρο είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου. Ανακοινώθηκε η συμφωνία από την ΠΑΕ.

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού χαφ, ο οποίος για 3,5 χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Αστέρα, μέχρι τη στιγμή που πέρυσι τον Ιανουάριο αποχώρησε από την Τρίπολη.

Το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε και δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που έρχομαι να παίξω σε αυτό το σπουδαίο club και χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχή κατάληξη. Ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και βάζει υψηλούς στόχους.

Μόλις έμαθα ότι ενδιαφέρεται για εμένα δεν το σκέφθηκα ούτε στιγμή αν και δέχθηκα και άλλες προτάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο αλλά και όλους τους συντελεστές αυτής της μεταγραφής.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου εντός κι εκτός των γηπέδων. Όλοι μαζί όμως πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.  Γνωρίζω ότι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε ενώ στο πρωτάθλημα πρέπει να διατηρήσουμε όσα έχουμε κατακτήσει τα τελευταία χρόνια".