Πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουν την προσφυγή

Στον Ατρόμητο αισιοδοξούν ότι θα κερδίσουν την υπόθεση της προσφυγής του Σωκράτη Φυτανίδη όταν αυτή φτάσει στις δικαστικές αίθουσες. Τι αναφέρουν πηγές της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Mετά το αρχικό μούδιασμα, στον Ατρόμητο περνούν στην αντεπίθεση για το θέμα της προσφυγής του Σωκράτη Φυτανίδη!

Από την ΠΑΕ την Παρασκευή εξέφραζαν την πίστη τους ότι θα κερδίσουν την υπόθεση όποτε αυτή έρθει στις δικαστικές αίθουσες αφού "ο παίκτης είναι πληρωμένος μέχρι σεντ μέχρι τις 30 Ιουνίου και απλώς ζητάει τα χρήματα του επόμενου χρόνου του συμβολαίου του λόγω μίας καθυστέρησης σε κάποια από τις δόσεις".

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έχει τονίσει στο περιβάλλον του ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθεί όσο η υπόθεση παραμένει σε εκκρεμότητα.

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος "χτενίζει" την αγορά για την εύρεση του στόπερ που θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον πολύπειρο Φυτανίδη.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...