Πλήρης για την επιστροφή στις νίκες μετά από 22 ημέρες!

Η αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον ΠΑΣ δεν έχει το παραμικρό κενό αφού άπαντες οι υγιείς βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Κορακάκη.

Ο Ατρόμητος αναζητά τη γλυκιά γεύση της νίκης από τις 7 Ιανουαρίου (νίκη τότε με 2-0 επί του Λεβαδειακού) και βλέπει το ματς με τον ΠΑΣ ως μία καλή ευκαιρία.

Ο Γιώργος Κορακάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός φυσικά από αυτούς που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία (Παπαδόπουλος, Κεϊτά).

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλο, Φυτανίδη, Γκουγκούδη, Κοντοέ, Κατράνη, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδη, Πλατέλλα, Βασιλείου, Λημνιό, Κιβρακίδη, Ζησόπουλο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...